Hoe toegang te krijgen tot Nederlandse Netflix buiten Nederland?
2023-04-19 23:59:42

Netflix is een van de meest populaire streamingdiensten ter wereld en biedt een breed scala aan films, tv-shows en documentaires. Netflix heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen abonnees en biedt content in verschillende talen, waaronder Nederlands. In dit artikel bespreken we hoe je in landen buiten Nederland toegang kunt krijgen tot Nederlandse Netflix en Nederlandse ondertiteling kunt bekijken.


Allereerst is het belangrijk om te weten dat de Nederlandse Netflix een aantal unieke shows en films heeft die niet beschikbaar zijn op de internationale versie van Netflix. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse series 'Undercover' en 'Mocro Maffia', en de film 'Bankier van het Verzet'. Als je in het buitenland bent en toegang wilt krijgen tot deze content, dan is het gebruik van een VPN de beste optie.


Netflix maakt gebruik van geolocatie om te bepalen welke content beschikbaar is in welke regio. Dit betekent dat als je vanuit een ander land probeert toegang te krijgen tot Nederlandse Netflix, je alleen de content te zien krijgt die beschikbaar is in dat land. Dit komt omdat Netflix de content licenties heeft voor verschillende regio's en dus alleen die content kan aanbieden in die specifieke regio's.


Het gebruik van een VPN is een populaire manier om deze geolocatiebeperkingen te omzeilen. Met een VPN kun je verbinding maken met een server in Nederland en het lijkt dan alsof je je in Nederland bevindt. Hierdoor krijg je toegang tot Nederlandse Netflix en Nederlandse ondertiteling. Het is wel belangrijk om te weten dat Netflix niet blij is met het gebruik van VPN's en dit actief probeert te blokkeren.


Om deze reden werken niet alle VPN's met Netflix. Netflix kan VPN's detecteren en blokkeren, dus het is belangrijk om een VPN te gebruiken die speciaal is ontworpen voor Netflix. Deze VPN's hebben specifieke servers die zijn geoptimaliseerd voor Netflix en hebben ook technologieën om VPN-detectie te omzeilen. Een voorbeeld van zo'n VPN is NetflixVPN.


Een andere reden waarom Netflix VPN's blokkeert, is omdat sommige gebruikers VPN's gebruiken om geografische beperkingen te omzeilen om content te bekijken waar ze geen recht op hebben. Door het gebruik van VPN's krijgen deze gebruikers toegang tot content die ze anders niet zouden kunnen bekijken, wat een schending is van de gebruiksvoorwaarden van Netflix. Om deze reden probeert Netflix VPN-gebruik actief te blokkeren.


Als je in Nederland bent en Nederlandse Netflix wilt bekijken, is een VPN niet nodig. Je kunt eenvoudig inloggen op je Netflix-account en toegang krijgen tot alle Nederlandse content en ondertiteling. Als je echter in het buitenland bent en toegang wilt krijgen tot Nederlandse Netflix, dan is het gebruik van een VPN de beste optie.


Ten slotte raden we aan om een VPN te gebruiken met residential IP's. Dit zijn IP-adressen die worden uitgegeven door internetproviders en niet door VPN-providers. Residential IP's zijn minder waarschijnlijk om te worden geblokkeerd door Netflix, omdat ze lijken opde IP-adressen van echte gebruikers in plaats van de IP-adressen van VPN-providers. Dit maakt het gebruik van een VPN met residential IP's een betere optie dan een VPN met alleen maar VPN IP-adressen.


1 Month

$5.00


Residential IP VPN

Unblock 200+ streaming sites

Unlimited Data Transfer

2 devices


Buy Now

6 Months

$25.00


Residential IP VPN

Unblock 200+ streaming sites

Unlimited Data Transfer

2 devices


Buy Now

1 Year

$40.00


Residential IP VPN

Unblock 200+ streaming sites

Unlimited Data Transfer

2 devices


Buy Now

2 Years

$60.00


Residential IP VPN

Unblock 200+ streaming sites

Unlimited Data Transfer

2 devices


Buy Now

About Us| FAQ| Terms of Service| Tutorials| Contact Us| Message us on WhatsAPP | Message us on Telegram
Copyright ©2014-2022 www.netflixvpn.com All rights reserved.
NetflixVPN is not endorsed, moderated, owned by or affiliated with Netflix or any of its partners in any capacity. The authors of this site also have no affiliation with Netflix. All promotional material including but not limited to trailers, images and videos are all copyright to their respective owners. Netflix is a registered trademark of Netflix, Inc.